top of page
Sök
  • Skribentens bildThomas Carlsson

Framgångarna radade upp sig i helgens seriespel


Halmstad hade en riktigt bra seriehelg när årets dubbelomgång i seriesystemet avgjordes med fyra matcher på två dagar. Alla tre lagen gör riktigt bra ifrån sig och tar viktiga poäng i tabellerna.


Förstalaget tog viktig seger i bottenstriden

Förstalaget har som mål att hålla sig kvar i division 1 och tog en blytung seger mot Helsingborg- mycket viktigt inför fortsättningen.


Tim drar ett tungt lass där han tar en herrsingel 1 trots dubbla hälsporrar och bäddar för resten av lagets 6-2-seger.


I övriga matcher mot Aura, Malmö och Lugi var det som väntat svårare men glädjeämnet är tjejerna Olivia och Rebecka som spelar riktigt bra - Idel dubbelsegrar och bra prestationer i både singel och mixed. Vi har en stark spinnsida för tillfället.


Andralaget imponerade

Vårt andralag har haft det lite motigt i div 2 i år men i helgen lossnade det ordentligt. Tre 5-3 segrar mot Lugi, Fåken/Kvasten och Älmhult samt en oavgjord mot Aura och laget är plötligt fyra i tabellen.


Ali gör en strålande helg och ger mycket energi till hela laget. Elin, Alva och Agnes är en av seriens bästa damsidor, men framförallt imponerade Adam i singelspelet där han blev matchvinnare i alla segermatcher.


Grymt Adam!


Det höll dock på att ta en ända med förskräckelse när Victor fick blixtinkallas till jobb på söndagen och vi fick damma av ordförande Thomas som dock höll ihop och kunde bäras av banan med tre matchvinster.


Tredjelagets segertåg fortsätter

Våra grymma ungdomar i division 3 fortsätter sitt segertåg. Fyra klara segrar blev helgens facit och laget är i ohotad serieledning. Mycket imponerande av våra 16-17-åringar som i helgen fick sällskap av evigt unge veteranen Magnus som trivdes som fisken i vattnet och vann alla sina matcher.


Coach-Mia kommenterar:

Alla har gjort en jättebra insats: Trots skavanker i axlar, knän, svanskota och sjukdom i veckan så var stämningen på topp - alla var engagerade och coachade varann!

Härligt jobbat alla fantastiska spelare och ledare hälsar en något sliten ordförande.
235 visningar2 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

2 bình luận


Kjell Åberg
Kjell Åberg
28 thg 11, 2022

Hur många hälsporrar fick Thomas då! :)

Thích
Thomas Carlsson
Thomas Carlsson
28 thg 11, 2022
Phản hồi lại

Tre!

Thích
bottom of page