top of page
Sök
  • Skribentens bildThomas Carlsson

Girl power i GotElit!I helgen hade vi ett helt gäng uppe i Göteborg för att spela GotElit där de bästa ungdomarna i Sverige kämpade om medaljerna i SJT - Swedish Junior Tour. Alla gör bra ifrån sig i tuffast möjliga motstånd men det var tjejerna som imponerade mest denna helg.


Mette dominerade U15 Mette Jorlén visade på fortsatt spikrak utvecklingskurva när hon vinner U15 damsingel utan att tappa ett enda set. Mycket imponerande i svårast möjliga konkurrens i SJT.


Det blev även vinst i dubbeln med Aiwei Sun från Lugi. Lite svettigare där: 17-21, 21-17, 21-19 i finalen mot förstaseedade Emma Ryberg/Isabella Widberg från Trollhättan och Racket/Alingsås.


Och dessutom knep Mette en andraplats i mixed i par med Felus Ding, också från Lugi.


Så kul för Mette som har varit superseriös med sin träning på senaste och sparrat mycket i Danmark. Grattis säger vi från hela klubben!


Fler tjejer som visade framfötterna

En stark insats svarade även Elea Wennerström för, då hon vinner dubbel i U15 MJT (klassen under SJT) i par med Hanaa Glück från Fåken.

Elea och Hanaa spelade bra i helgen.


Även Line Jorlén gör en bra insats i helgen och vinner U13 MJT i damsingel. Syrran får se upp!En trött men nöjd Line efter att ha spelat sista matchen 21:30 på lördagen. :-)


Agnes och Olivia skrällde I seniorklassen står systrarna Johnsson för en skräll när de slår ut högre rankade par och tar sig till semi i U22/Elitklassen.

Grymt jobb av Agnes och Olivia som spelat bra i serien men inte tagit sig såhär långt i Elitklass tidigare.


Bra spelat alla Halmstadspelare och tack till arrangörer och allt Halmstad Badminton-klubbfolk som fixar och donar i helgen.

178 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page