top of page
Sök
  • Skribentens bildThomas Carlsson

Vaktombyte till hösten - begränsad tillgänglighet på kansliet under sommaren

Uppdaterat: 18 juni 2023

Fram till 14 augusti har vi ingen personal på kansliet. Styrelsen tittar till mail under denna tid och svarar på akuta ärenden men annars kommer svar efter 14 augusti.

Vi vi har lite nyheter på kansliet till hösten. Som tidigare meddelat så lämnar Tim till sommaren för flytt till Malaysia och även Jimmy kommer att börja jobba hos grannarna på Halmstad Padelklubb efter 6 år hos oss.

Vi kan nu meddela att vår nya tränare heter Jesper Nyberg och kommer att göra Ali sällskap som tränare. Jesper är en badmintontokig 27-åring från Örebro, utbildad inom Sports Management och kommer att (liksom Ali) ha ett brett uppdrag med både badmintonskolor, tävlingsgrupper och seniorträning. Jesper börjar i augusti och kommer att presentera sig lite närmare vid säsongstart, men om du vill träffa honom innan dess så är du välkommen till KM den 3:e juni där Jesper kommer att vara på plats.
Vi är också glada över att välkomna allas vår Agnes Johnsson till en ny tjänst som Administratör och Ungdomstränare. Agnes kommer att jobba med kansliadministration som fakturering och tävlingsanmälningar och även ha en hel del ungdomsträningar. Agnes har ju (som alla vet) örnkoll på klubben och det mesta inom badminton och är dessutom nyutbildad gymnasieekonom och kommer att bli ett fint tillskott i höst.


Så till hösten träffar ni alltså, Ali, Jesper och Agnes på kansliet.


Vi vill passa på att önska Tim och Jimmy stort lycka till i framtiden och Jimmy kommer vi ju att träffa i hallen ändå. :-)


534 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page