top of page
Sök
  • Skribentens bildThomas Carlsson

Tack för ett fint Nissanslag!

Nissanslaget lockade 180 spelare till Halmstad i helgen och det blev en fin tävling med allt från debuterande U11-spelare till comebackande seniorer.


För hemmaklubbens räkning gick det riktigt bra med inte mindre än nio klassegrar och ett helt gäng med pallplatser. Med risk att missa några av alla fina prestationer kommer här ett axplock.


U11-tjejerna från Halmstad visade framfötterna. I finalen drog Lea Kardell det längsta stået när hon finalslog Elin Jacobsson. Gott jobbat tjejer!

I den tyngsta damdubbelklassen - Damdubbel A - var Johnssonsisters omöjliga igen. Stabilt spel av Olivia och Agnes och ohotad seger. Nämnvärt är även att Agnes vann Mixeddubbel A i par med med Carl Bremer.

Elin Genberger spelade bra och tog sig till final i Damsingel B där det blev en knapp förlust.

Dessa goa gubbar vann Herrsingel A. Härligt att se Elias Hansson på banan igen och i storslag dessutom. Vinst tillsammans med Leo Fager efter en tajt final i tre set.

Helgens kanske mest imponerande prestation stod Olivia Johnsson för när hon gick och vann Herrsingel B. Elitklassade tjejer får alltså ställa upp i herrsingel B, men det är inte ofta de går hem med tävlingssegern. Mycket imponerande av Olivia.

I mixeddubbel U13 gick Erik Ottosson och Elea Wennerström och vann hela klassen efter bra och smart mixedspel. Grattis!

Comebackande systrarna Josefine Freij och Caroline Wigroth gick och vann damdubbel B efter en rysarfinal 25-23 i tredje set. Rutin är bra!

Det gjordes otaliga bra prestationer i helgen som säkert missats här - men vi vill passa på att lyfta fram arrangörsstaben med Pär, Jimmy, Lena mfl i spetsen och alla grymma funktionärer och siffervändare som gjorde Nissanslaget till en fin tävling.

Det bästa med tävlingshelger: Kompishänget :-)
282 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page