top of page
Sök
  • Skribentens bildThomas Carlsson

Klubbmästerskap, årsmöte och klubbmiddag 3 juni


Whoohoo! Äntligen dags för Klubbmästerskap. Den 3:e juni spelar vi KM på dagen och på eftermiddagen är det årsmöte och därefter lite mingel i klubbrummet innan vi tar oss in till O'Learys i stan där det blir käk för de som vill.


Så funkar KM KM är en tävling där målet är att spela kul matcher - men det är också en prestigefylld tävling där vi utser klubbmästare.


Alla är välkomna och vi rekommenderar särskilt att spela dubbel med en familjemedlem.

Vi spelar poolspel i både singel och dubbel och försöker para ihop er så det blir bra matcher för alla. Vinner man sin pool är man klubbmästare i den kategorin.

Seniorklassen spelar cupspel.


Upptåg välkomnas Vill man klä ut sig så får man gärna det, men det är inget måste. KM är spexigt, men det är också tävling. Säg till Tävlingsledningen om du vill ha en pampig entré till musik =D.


Såhär var det förra året! =)

Priser KM-vinnarna kommer att mottaga sin pokal med "Klubbmästare 2023." Priserna delas ut efter årsmötet som hålls på eftermiddagen kl 16.


Årsmöte Vi testar något nytt och håller årsmötet i samband med KM. Mer om det här. Mingel i klubbrummet Efter årsmötet är det lite mingel och häng i klubbrummet innan de som vill åker till O'Learys. Trevligt sällskap och lite prisutdelningar. Middag på O'Learys De som vill är därefter välkomna att åka vidare till O'Learys där vi äter middag kl 19. (självkostnadspris)

Hålltiderna är: 09:00 första matcherna börjar 16-tiden sista matcherna rundas av 16:00 Årsmöte i klubbrummet 17:00 Mingel i klubbrummet 19:00 Klubbmiddag på O'Learys Mer:

  • Har du överblivna klubbkläder, skor, racketar mm? Ta med dem till "återbruksbordet" och skriv en lapp vad du vill ha för det. Bra att återanvända =)

  • Tävlingen är helt gratis - bollar, bankostnad ingår.

  • Shopen kommer att erbjuda enkel lunch under dagen.

  • Middag på kvällen är till självkostnadspris, Maten betalas på plats.

Välkommen på en kul dag!

612 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page