top of page
Sök
  • Skribentens bildThomas Carlsson

De gjorde det! Kontraktet fixat!

Det blev riktigt spännande när bottenstriden avgjordes i division 1 Syd i Göteborg i lördags. Inför sista omgången låg Halmstad två poäng efter Carlskrona men hade avgörandet i egna händer. Vinst skulle betyda säkrat kontrakt. Dock ingen enkel uppgift mot ett Carlskrona med mycket rutin i laget.


Dubblarna avgjorde

Vi visste på förhand att vi behövde ha med oss någon av herrdubblarna för att fixa hem en seger och det blev också till slut en avgörande seger i Herrdubbel 2 där Shubham och Ali tar hem en tajt tresetare. 16-21, 21-16, 21-16.


Sedan gör vår starka tjejsida vad de ska och Shubham vinner dessutom en avgörande herrsingel 1 och lägger upp avgörandet till Leo och Olivia som får spela hem 5-3-vinsten i mixeden.


Agnes kommenterar:

-Alla kämpar på väldigt bra in i det sista. Olivia gör som vanligt väldigt stabila insatser och Shubham vinner två tuffa matcher som tillsammans fäller avgörandet .


Därefter blev det en sista match mot Askim som visserligen förlorades med 3-5 men årets mål om säkrat kontrakt är i hamn. Grymt jobb!


Andralaget grejade tredjeplatsen i div 2

Vårt unga andralag hade en tuff uppgift mot topplagen Helsingborg och Lugi. Det blev två förluster men vi lyckades bärga nog med matcher för att knipa tredjeplatsen framför Älmhult. Strongt jobbat av laget som har avancerat hela vägen från div 4 till att ha etablerat sig i div 2.

181 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page