top of page
Sök
  • Skribentens bildThomas Carlsson

Vi söker Kassör till verksamhetsåret 2024/2025

Hej alla glada badmintonspelare. 


Vi närmar oss åter ett verksamhetsårs slut och kan konstatera att vår förening fortsätter att frodas och må väl.


Året har som vi lämnar bakom oss har varit fullt med utmaningar och framgångar som vi kommer prata närmre om i årsberättelsen.  


I vår förening läggs varje vecka ner hundratals timmar ideellt arbete som gör att föreningen fortsätter att både fungera och utvecklas. Varje timme är mycket givande och arbetet är både viktigt och kul.


Vi är många som jobbar i kulisserna med allt från träningar, tävlingar, läger till föreningsutveckling, ekonomi och projekt. Allt bygger på att vi hjälps åt och tillsammans skapar vår fina förening. 


Inför varje år arbetar valberedningen hårt för att säkerställa att föreningens styrelse har rätt personer på varje post. Just nu pågår arbetet för fullt för att vid årsmötet den 1 juni kunna presentera förslag till den nya styrelsen.  


Vi söker inför nästa säsong en ny kassör som kan hålla ihop ekonomin för föreningen. Du behöver ingen speciell utbildning men det underlättar om du har ett intresse för ekonomi. 

Är du intresserad eller har tips om någon som kan passa för rollen ber vi er kontakta Joakim Freij (ordförande) eller Kjell Åberg (Valberedningen) för mer information om rollen. 


/Styrelsen 

83 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page