top of page
Sök
  • Skribentens bildThomas Carlsson

Vi söker en tränare/klubbchef för Halmstad Badmintonklubb samt NIU. Alternativt spelande tränare.


Vill du jobba med idrott och ledarskap i en trevlig miljö där du får jobba med allt från nybörjare till elitjuniorer? Bra, då har vi ett roligt jobb till dig i en av Sveriges mest spännande badmintonföreningar.

Om oss Halmstad Badmintonklubb är en av Halmstads främsta ungdomsidrottsföreningar och är just nu inne i ett mycket intressant utvecklingsskede. Klubben är inne i ett generationsskifte, har många unga tävlingsspelare med stort driv, och välfyllda badmintonskolor. Vi bedriver en stor och bred verksamhet från knattar till vuxenmotion och har serielag i division 1, 2 och 3. Vi har riktigt fina träningsförutsättningar i Halmstad Sportcenter (Söndrumshallen) där vi har vi tillgång till 14 badmintonbanor varav 4 är klubbens egna. Klubben har en tydlig verksamhetsidé, vision och värdegrund och har även intresserade föräldrar som engagerar sig i verksamheten på ett mycket positivt sätt.

Vad vi söker

Vi går ut med en ganska öppen tjänstebeskrivning som kan anpassas till rätt kandidat beroende på erfarenhet och önskemål.


  • Ett förslag är en klubbchefstjänst på heltid där du ansvarar för Badminton-NIU på Sannarpsgymnasiet samtidigt som du har ansvar för klubbens verksamhet och träningar. Givetvis i samråd med andra tränare och ideellt engagerade.

  • Ett annan möjlighet är en spelande tränare. Kanske för dig som vill kombinera studier med en fortsatt badmintonsatsning, samtidigt som du håller i ett par träningspass för våra juniorer.

  • En ytterligare möjlighet är en deltidstjänst med träning och administrativa uppgifter i den mån som passar dig.

Det finns alltså flera möjlighheter för dig med god badmintonkompetens och vi diskuterar gärna ett upplägg som blir bra för alla parter.


I vilket fall så vill vi att du har:

  • En mycket god badmintonkompetens

  • Dokumenterad tränar/lärarbakgrund

  • Goda ledaregenskaper som grundar sig på en gedigen pedagogisk grund

  • Förmåga att entusiasmera andra

  • Förståelse för hur en ideell verksamhet bedrivs

  • Ett brinnande intresse för idrott och en genuint positiv attityd som är i linje med vår värdegrund.

Som tränare i Halmstad Badmintonklubb kommer du att kunna utveckla dina pedagogiska och organisatoriska färdigheter i en välskött förening i en av Sveriges främsta idrottsstäder.

Frågor besvaras av ordförande Thomas Carlsson: 0709-576159 Ansökan skickas senast 17 mars till: thca73@gmail.com

426 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page