top of page
Sök
  • Skribentens bildThomas Carlsson

Tim lämnar för nya utmaningar

Halmstad Badmintons tränare Tim Foo meddelar dessvärre att han lämnar klubben till nästa säsong. Anledningen är en flytt till Malaysia där det väntar nya spännande uppdrag och där han även har familjen.


Ordförande Thomas kommenterar: -Tim har varit en fantastisk resurs för klubben under de tre år han har varit här och har med sitt lugna sätt, stora badmintonkunnande och fina omtanke lyft ungdomar i alltifrån badmintonskola till juniorelit. Det är givetvis tråkigt att Tim slutar, men vi förstår att familjen kommer först och att han vill prova något annat. Vi önskar Tim all lycka till i framtiden. Tim säger själv: -Det har varit tre fina år för mig i Halmstad där jag fått jobba med allt från nybörjare till ligalag. Trots en lite stökig start med ett år av Coronarestriktioner tycker jag ändå vi lyckats bygga klubben ytterligare och ta många steg framåt. Vi har välfyllda badmintonskolor och många duktiga unga tävlingsspelare.

Vad händer nu? Tim är kvar säsongen ut och har kvar träningar och NIU under hela vårterminen. Styrelsen kommer under den närmsta tiden titta på hur vi går vidare och hur vi kan rekrytera för träning och NIU och bygga ännu starkare för framtiden. I dagsläget är inget bestämt, men vi återkommer när vi kommit längre i processen.


För mer information, Thomas Carlsson, 0709576159 thca73@gmail.com

357 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page