top of page
Sök
  • Skribentens bildThomas Carlsson

Skrällar och fina insatser i säsongens första tävling

Mette, Fredde och Vega var några som visade framfötterna i helgen.


Det var många som testade lyckan i helgens första tävling Pågen Senior och Ungdom i Malmö i helgen.


Det blev tre fina klassegrar i seniorklasserna där Mette imponerade ordentligt genom att vinna sin första A-klasstävling någonsin. Både debut och seger alltså. Inte illa för att vara 14 år!


Johnssonsisters - igen!

Det blev även en A-klasseger i damdubbeln där Agnes och Olivia Johnsson visade hur svårspelade de är i dubbel och vann utan setförlust. Agnes som också var spelande coach under tävlingen kommenterar:


-I dubbeln kändes det riktigt stabilt och bra för mig och Olivia. Skönt att vi kunde motsvara seedningen och vinna. Några som stack ut skulle jag säga är Vega, Fredde och Mette. Vega spelade riktigt bra och vinner gruppen i DS B samt går till final i MD B. Fredde vinner hela HS B trots sjukdom i veckan (och fortfarande lite krasslig). Och Mette spelar riktigt bra och både debuterar i DS A och vinner hela klassen. Riktigt imponerande!


Några fina andraplatser blev det också genom Elin i damsingel B, Casper i HSU13, August i HSU11, Line i U13 singel, dubbel och mixed, Elea i DDU15, samt Loa och August i HDU13.


Agge in action


Casper spelade bra


Stort tack till alla duktiga Halmstadspelare och till Malmö för en fin tävling
Välförtjänt mat efter en tuff helg

194 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page