top of page
Sök
  • Skribentens bildThomas Carlsson

Nyförvärvet Shubham ledde förstalaget till första segern i div 1I lördags spelades det andra seriesammandraget i Division 1 i Göteborg. Det blev som väntat en förlust mot storsatsande Malmö som blir svårstoppade i div 1 i år. Men däremot kom första segern mot Askim med 6-2, där vi hade medvind i de avgörande tresetarna.


I lördags kunde vi äntligen presentera vårt nyförvärv Shubham som kommer att bli en fantastisk förstärkning för laget och ge vårt yngre garde viktig matchrutin i dubbel- och mixedspelet. Shubham spelar i Norge men kommer ursprungligen från Indien och kommer att representera Halmstad i år. Framförallt för att ge våra yngre spelare viktig dubbel- och mixederfarenhet i högt tempo, men också för att förstärka på herrsingelsidan.


Mot starka Malmö med massor av internationell toppklass var det inte mycket att göra och det blev förlust med 0-8 (dock en stark setvinst av Shubham och Linus i herrdubbel 2), men mot Askim gav vårt nyförvärv utdelning.


Shubham vann sin herrsingel 1 och även mixeddubbel i par med en starkt spelande Olivia.


Även Leo och Jesper lyckades knipa herrdubbel 1 i två raka efter mycket stabilt spel .


Avgörande för matchen blev Alis och Jespers singlar där de lyckades springa hem två viktiga tresetare och resultatet kunde alltså skrivas till 6-2. Viktiga poäng mot vårt mål att hålla oss kvar i ettan.


Samma resultat för andralaget Det blev även en vinst och en förlust för vårt andralag i division 2, och på ett ganska snarlikt sätt. Mot starka Helsingborg 1 som just kommit ner från Div 1 var inte mycket att göra men däremot fick vi tresetarna med oss mot Fåken och därmed vinst 6-2 i en match som lika gärna kunde blivit oavgjord.

I andralaget utmärkte sig särskilt Rut som nu får ordentlig utväxling på NIU-träningen och slår spelare hon inte slagit innan. Även Elias spelar bra i helgen och visar på fin utveckling.


Gott lirat alla!

201 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page