top of page
Sök
  • Skribentens bildThomas Carlsson

Många fina prestationer från hemmaklubben i årets Laxaträff


Halmstad Badminton gjorde en bra hemmatävling när klassiska Laxaträffen avgjordes i helgen. Ett hundratal spelare från hela södra Sverige deltog under lördagen och söndagen. Många av våra ungdomar gör bra prestationer även om det var lite motlut i resultaten under söndagen.

Ungdomarna går framåt

I B-klassen var det lite stolpe ut resultatmässigt i under söndagen. Tuffa tresetsförluster i semifinalerna för Amilia, Rut, Neo och Linus i dubblarna.


I singlarna tog sig Mette och Elias till final i dam- respektive herrklassen i B efter riktigt bra spel. Det blev tresetsförluster för dem båda men de ska dock ska vara supernöjda med sina prestationer. Första gången de tar sig till final i seniorklassen och de presterar riktigt bra spel.


Blott 13-åriga Mette spelade bra i helgen och fick många nyttiga matcher innanför västen.Elias knöt näven och tog sig hela vägen till final.


Storslam i A-klassen

I A-klassen dominerade dock Halmstad stort.


Ali sprang hem herrsingel A efter rappt och bestämt spel i finalen där han tog befälet över det flacka spelet och aldrig släppte in sin motståndare Hampus Lilja från Christinehamn.

Glad Ali :-)


I damklassen var Olivia överlägsen och egentligen aldrig hotad i singelspelet. Olivia har verkligen tagit ett ytterligare steg i sin utveckling i år och radat upp vinster i både A-och Elitklassen.

Olivia var ohotad i helgen.Dessutom blev det vinst i dubbeln i par med syrran Agnes. Johnssonsisters dominerar :-)


Och i herrdubbeln var det Halmstad på båda sidor nätet när Alex i par med gamla Halmstadspelaren Noa Tellander besegrade Ali och Renqui Gui från Lugi efter en riktigt sevärd dubbel.Lite längre söderut fann man våra duktiga ungdomsspelare i Malmö som gjorde bra ifrån sig särskilt i dubbelspelet där det blev en ren Halmsadfinal. Till slut vann Erik O och Måns finalen.


Gott jobbat alla klubbspelare i helgen och stort tack till alla som fixar med arrangemanget i helgen - våra grymma sekretariatsklippor med Lena i spetsen, roddare och siffervändare - ni är guld värda!187 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page