top of page
Sök
  • Skribentens bildThomas Carlsson

Klubbmästerskap och klubbfest 21 maj


Årets roligaste och galnaste tävling. På KM blandar vi motionärer, ungdomsspelare, åldrar och kön. Vi försöker se till att alla ska få ett par jämna och roliga matcher var.

Så funkar det Vi spelar singel och dubbel i poolspel. Vinner man sin pool är man klubbmästare i den kategorin. Vi parar ihop er så det blir bra matcher för alla. Anmäl dig gärna med en familjemedlem i dubbel (går bra att spela med en kompis också). Upptåg välkomnas Vill man klä ut sig så får man gärna det, men det är inget måste. KM är spexigt, men det är också tävling. Säg till Tävlingsledningen om du vill ha en pampig entré till musik =D. Lunch Shopen i cafeterian serverar Lasagne mellan 12- ca 14. Ange om du vill ha lunch i anmälan. Betalas på plats. Priser KM-vinnarna kommer att mottaga sin pokal med "Klubbmästare 2022" På årsmötet i juni. Hjälpa till? Kan du vara med och hjälpa till under tävlingen eller kanske fixa med lite med dukning och maten till kvällen? Ange det gärna i anmälan. Pre-party i klubbrummet Vi försöker vara klara med matcherna vid fyratiden. Därefter får man piffa upp sig i hallen eller hemma. Välkommen till klubbrmmet för lite för-häng innan klubbfesten som börjar 18:30. Trevligt sällskap, bra musik, och skönt häng utlovas. Klubbfest på kvällen 18:30 Efter klubbmästerskapen blir det klubbfest med mat, utdelning av utmärkelser, schysst häng och lite musik. Självkostnadspris - cirka 200 kr per person. Vi ska försöka vara i hallen men behöver då lite hjälp med att beställa och duka fram mat. Klädsel på kvällen Festfin =) Dryck Läsk/vatten fixar vi. Vill man ha med annan dryck så tar man med det själv. Hålltiderna är: 10:00 första matcherna börjar 12:00-ca 1300 Lunch serveras i cafeterian (Lasagne för de som anmält intresse) 16-tiden sista matcherna rundas av 17:30 Pre-party i klubbrummet 18:30 Klubbfest i hallen ANMÄL DIG HÄR SENAST 8 MAJ >>

VÄLKOMMEN TILL EN SUPERKUL DAG ÖNSKAR KM-FESTKOMMITTÉN! --------------------------------- Såhär kul var det förra gången, 2019!


33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page