top of page
Sök
  • Skribentens bildThomas Carlsson

Klubbmästerskap, årsmöte, prisutdelningar och klubbfest. Vad hände egentligen?


I helgen spelades det prestigefyllda klubbmästerskapen 2023. Det blev en kul dag i hallen där det korades en hel hop med nya klubbmästare och det delades även ut ett gäng utmärkelser.


Här ser du lite videoklipp från den intensiva dagen.


Under årsmötet i Halmstad Badminton valdes en ny styrelse där Joakim Freij tar över ordförandeklubban efter Thomas Carlsson.Det delades också ut utmärkelser för extraordinära insatser under året.


Här är årets pristagare


ÅRETS UNGDOMSSPELARE 2023


Mette Jorlén

För en imponerande träningsflit och målmedvetenhet som i år verkligen har givit resultat. Med pallplatser i SM och vinster i Svenska Cupen samt landslagsuppdrag har Mette etablerat i Sverigeeliten och visar många andra ungdomar vad som krävs för att utvecklas som badmintonspelare.ÅRETS BADMINTONFÖRÄLDER 2023


Karolina Erixon Steen

Med härlig energi för egna och andras barn ställer Karolina upp och fixar med allt från klubbrums-piffning till mat och tävlingsstöd. Ett engagemang utöver det vanliga som tyder på stort klubbhjärta.


KRUSET 2023:

För extraordinara insatser i klubben


Tim Foo

Under de tre år som Tim varit tränare i klubben har många av våra unga spelare tagit stora steg framåt. Med sitt lugna, sympatiska sätt och enorma badmintonkunskap har Tim lyft klubbens unga spelare till nya nivåer. En synnerligen “extraordinär insats i klubben”.

DIPLOM


ÅRETS UNGDOMSLEDARE 2023


Agnes Johnsson

Alltid pålitlig. Alltid förberedd. Alltid full koll. Agnes har under året tagit ett stort ansvar för våra ungdomsgrupper och är verkligen klippan som alla förlitar sig på i allt från matchtaktik till tävlingstider till rankingpoäng. En fin förebild för våra unga ledare.ÅRETS KLUBBHJÄRTA 2023


Vega Vestman

Den som sprider bra stämning på träning och tävling — vare sig det går bra eller dåligt. Vega har inte bara haft en fin badmintonutveckling på senaste, hon tar också hand om allt från småknattar till seniorer och ser till att de känner sig välkomna och sedda. Alltid med en positiv attityd och ett leende nära till hands. Minst lika viktigt som det badmintonmässiga.


ÅRETS HJÄLPTRÄNARE 2023


Wilda Karlsson & Dina Johansson

Att jobba som hjälptränare är en sak. Men att verkligen ta ansvar för att alla är med, att alla blir sedda och vara en bra förebild och kompis på badmintonbanan kräver lite extra. Wilda och Dina har under året tagit stort ansvar i sin träningsgrupp och sett till att alla är inkluderade — hjälptränarens viktigaste uppgift.275 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page