top of page
Sök
  • Skribentens bildThomas Carlsson

Kæmpe tak for en dejlig klubrejse til Farum

I fredags åkte 36 taggade Halmstadspelare till Farum för att spela Danish Junior Open i Farum. Vi visste på förhand att det skulle bli tuffa matcher i danska A-rekke och Mesterrekke, men man åker ju inte till Danmark för att spela enkla matcher 😅.


Alla gör sitt absolut bästa och ett par vinster blev det också i gruppspelet, men framförallt nyttiga lärdomar om hur tufft det är i varje match om man ska avancera i tuffa internationella tävlingar.


Leo och Mette imponerade

Helgens prestation står Leo Fager för som går igenom den danska väggen och går till semifinal i alla tre kategorier i U17/U19

Mesterrekke. Till sist blir det en vinst i dubbel med vapendragaren Lucas från Lugi. Även brons i mixed i par med Agnes. Mycket imponerande spel av Leo där han visar de yngre klubbkompisarna hur mycket pannben det krävs för att vinna fysiska singelmatcher.Även Mette imponerande och går till final i U15 M som förstaårsspelare. Grymt spelat och spikrak utvecklingskurva på Mette som nu är van att tävla i Danmark.


Tack!!!

Stort tack till Tim och Jimmy för alla förberedelser och till coach Ali för fantastisk pepp under dagarna 3. Och till våra grymma klubbföräldrar Malin, Robin, Magnus, Maria och Reidar för allt fix under helgen. Men framförallt tack till våra fina spelare för fin kämparanda och attityd under helgen, trots tuffa matcher.


Glömde du om det var kul eller ej? Kolla här:189 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page