top of page
Sök
  • Skribentens bildThomas Carlsson

Härligt drag på årets KM!

Det blev en rolig dag i hallen när Klubbmästerskapen 2024 avslutade säsongen. Uppemot 100 spelare var anmälda och med mycket släkt och vänner i hallen blev det ett härligt drag.


I det nya momentet "King/Queen of the Court" dök det upp allt från avatarer, till pirater, pensionärer och Karlssons på taket. Härligt uppsluppet, men också prestigefullt.
Årsmötet avhandlades

Vi passade även på att hålla årsmöte efter KM. Under mötesordförandes Maria Carlssons ledning kunde förra årets verksamhetsår läggas till handlingarna och en ny styrelse väljas för nästa år.Utmärkelser 2024 - Årets pristagare är
ÅRETS UNGDOMSSPELARE 2024

Victoria Stenberg

Victoria har med sin fina teknik och spelförståelse tagit stora steg under året och etablerat sig som seniorspelare. Med goda prestationer i klassningstävlingar och i andralaget, samt med flertalet landslagsläger har “Vickan” varit en fin representant för Halmstad Badmintonklubb under året.


ÅRETS BADMINTONFÖRÄLDER 2024

Frida Lundin

Med härlig energi för egna och andras barn ställer Frida alltid upp och fixar med allt från matlagning till tävlingsledarskap. Dessutom startat en egen badmintonkarriär i år. Ett engagemang utöver det vanliga som

tyder på stort klubbhjärta.


ÅRETS UNGDOMSLEDARE 2024

Linus Gellert

Linus har under året tagit ett stort ansvar för våra ungdomsgrupper i Trönninge. Våra ytterområden utanför Halmstad Sportcenter är en viktig del för att erbjuda badminton till alla, oavsett var man bor och en viktig del av vår filosofi om “badminton för alla, hela livet.” Linus har på ett fint sätt tagit hand om vår badmintonskola och träningsgrupp i Trönninge.


KRUSET 2024: För extraordinara insatser i klubben

Kalle Overgaard - Postumt

Hundratals, kanske tusentals, är de som mött Kalle på badmintonbanan som ledare. Och det är mycket få som glömmer honom. Med mycket åsikter, alltid ett skratt nära till hands, och framförallt ett grundmurat intresse för att alla ska få vara med, lämnade han få oberörda. Kalle lade grunden till den värdegrund och verksamhetsidé som präglar klubben idag med “Badminton för alla, Hela livet.”


Lite bilder från dagen


118 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page