top of page
Sök
  • Skribentens bildThomas Carlsson

Förstalaget slet sig till en pinne i helgens seriesammandrag

Förstalaget åkte till Malmö för att spela dubbelomgång i division 1. Det blev tuffa matcher och inte det där riktiga medflytet vi hoppats på, men efter många tuffa matcher blev det ändå en viktig pinne mot bottenrivalen Karlskrona.


Med singelankaret Shubam borta i helgen förstod vi att det skulle bli tufft. Mot starka Malmö var inte mycket att göra och även Lugi blev för svåra på lördagen, även om ett 5-3-resultat vittnar om att chanserna fanns där.


Olivia visar vilken klasspelare hon är med tunga segrar i helgen, framförallt över Lugis duktiga slovakiska Sofia Slosiarikova i tre set.

Men det var på söndagen som laget var tvungna att prestera för att inte tappa mark mot Karlskrona som vi tampas med i nedre delen av tabellen. Linus och Ali tog en viktig seger i herrdubbel 2 och tjejerna visade sig starka som vanligt så till slut skrevs resultatet till 4-4, i en match där vi hade smak på mer. Linus gör det bra och vinner båda sina matcher.


Även i sista matchen mot Påvelund får vi inte riktigt med oss marginalerna och tappar de jämna tresetarna.


Agnes kommenterar efter helgen:

"Ja, det var viktigt med en poäng mot Karlskrona. Tyvärr förlust mot Påvelund där vi förlorar fyra tresetare med minst 18-21 i tredje… två på förlängning. Så ingen tur men oss där tyvärr. Men vi laddar om!"


Vi tar med oss det positiva från helgen och kämpar vidare.


Andralaget svarade för en stark insats där det knep två poäng av fyra möjliga efter seger mot Team Sävsjö/Eksjö. Lite motlut mot Lugi och en nesligt 3-5 förlust, men starkt jobbat av Lagledar-Mias gäng ändå.

163 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page