top of page
Sök
  • Skribentens bildThomas Carlsson

Dubbelglädje i Scandic Hallandia CupKlubbens årliga mastodontprojekt Scandic Hallandia Cup gick av stapeln i helgen. Hela 304 spelare var anmälda och det blev matcher under hela lördagen och söndagen. Tack alla ni som ställer upp ideellt under våra tävlingar och ser till att våra gäster får en bra tävling och att en viktig grundstomme i klubbens ekonomi landar där den ska.


Några av sekretariatshjältarna i helgen.


För hemmaklubben så gick det bra framförallt i dubbelspelet.


Olivia och Agnes Johnsson visade hur starka de är i damdubbel A även om det blev vinst i förlängning i tredje set i finalen mot Linda Saarela och Vera Eriksson från Wätterstad/Sollentuna .


Men även Leo Fager i par med forne klubbkompisen Leon Fritz imponerade i helgen. Vinst i herrdubbel A efter starkt spel. Gamle HBMK:aren Leon vann även herrsingel Elit. Härligt att se utvecklingen på Leon.


Och dessutom skrällde tränar-Ali i par med Elias Carlsson sig fram till semi i herrdubbel A.


Linus gör också en bra helg och vinner mixeddubbel B och kniper även en semifinalplats i herrsingel A. Gott jobbat av Linus som börjar få utväxling på allt hårt jobb på NIU.Även Rut visar på fina framsteg efter den ökade träningsdosen och tar sig till semi i Damsingel A,

I ungdomsklasserna gick det bra för Leon Undén som tar sig till final i HSU17 och brorsan Casper som vinner dubbel U13.


Vickan gör det bra och vinner mixeddubbel U15 med Theo Stockelberg från Göteborg.


Och i den yngsta klassen U11 vinner Lea Kardell hela tävlingen på tjejsidan samtidigt som August Zachrisson kommer tvåa bland killarna. Fin återväxt med andra ord.
215 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page