top of page
Sök
  • Skribentens bildThomas Carlsson

Dags för årets försäljningsinsats


Nu drar vi igång träningarna igen efter en veckas höstlov. Vi förbereder oss även för årets försäljningsinsats, som innebär att vi medlemmar hjälps åt att sälja Bingolottos uppesittarlotter. Detta är den enda försäljningsinsats vi gör under året och eftersom det är en mycket viktig del av klubbens ekonomi hoppas vi att alla kan hjälpa till.


Så funkar det Varje deltagare i badmintonskola, miniton, träningsgrupp och tävlingsgrupp kommer att få ett kuvert med 10 uppesittarlotter (á 100 kr). När du fått ditt kuvert kommer en faktura på 1000kr skickas ut via e-post. Det är sedan upp till dig som medlem att sälja lotterna.  Kuverten delas ut på träningarna under vecka 45-46. Måste jag sälja bingolotter?

Vi kan givetvis inte tvinga någon, men vi hoppas verkligen att vi kan hjälpas åt med denna enda försäljningsinsats vi gör i klubben per år. Vi är mycket tacksamma om du plockar med ditt kuvert och gör så gott du kan. Får du inte sålt alla lotter finns det möjlighet att lämna tillbaka dem på kansliet när försäljningsinsatsen avslutas efter jul. 

Övrig info

  • Är ni flera spelare i samma familj får ni endast ett kuvert så det inte blir för betungande (den äldste spelaren får kuvertet)

  • Har du möjlighet att sälja fler än de 10 lotter per familj som delas ut är det bara att säga till din tränare så löser vi givetvis det.

  • Kuverten delas inte. Om du inte fått sålt alla lotter har du möjlighet att lämna tillbaka på återlämningsdagen.

Pris till den som säljer mest

Den som säljer mest lotter av alla i klubben kommer få en pris efter att säljinsatsen är slut.


Stort tack för att du hjälper till då denna punktinsats är mycket viktig för vår verksamhet!

30 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page