Hoppa till sidans innehåll

Kombinera studier med en satsning på badminton


NIU-utbildning på Sannarpsgymnasiet

NIU-badminton på Sannarpsgymnasiet riktar sig till dig som vill ha en gymnasieutbildning samtidigt som du utvecklas mot eliten i badminton.

På NIU-badminton finns fyra platser per år. På NIU har du tre undervisningstillfällen per vecka i badminton under tre år. Det innebär att 400 poäng av ditt totala gymnasieutbud är kopplat till NIU.

Mer om Badminton på Sannarp >>


Högskolan i Halmstad - Riksidrottsuniversitet och PIKA-program

Högskolan i Halmstad är ett Riksidrottsuniversitet. RIU student kan man bli oavsett vilket program man söker, här blir man först antagen till programmet och får sedan ansöka om support via RIU.

PIKA-programmet
Högskolan i Halmstad har även ett speciellt program för elitidrottare. PIKA står för Professionell IdrottsKarriär och Arbetsliv och är en specialanpassad kurs på 180 poäng för dig som vill kombinera studier med elitidrott

Här utvecklar du kunskaper inom idrottsrelaterade områden som idrottspsykologi, idrottsbiomekanik och idrottsfysiologi. Du tillämpar kunskaperna på ditt eget idrottsutövande och på det sättet ger du dig själv förutsättningar för en långsiktigt hälsosam och hållbar karriär.

Mer om Högskolan som Riksidrottsuniversitet >>
Mer om PIKA-programmet >>

Uppdaterad: 29 MAJ 2019 09:24 Skribent: Thomas Carlsson
Epost: This is a mailto link

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: This is a mailto link

Se all info