Hoppa till sidans innehåll

Tvärstopp i första matchen i mellanserien

08 DEC 2021 00:15
Det ville sig inte alls för Halmstads ligalag när man spelade första omgången av Mellanserie B mot Västra Frölunda. 5-1 till hemmalaget skrevs siffrorna till. "Trist, men inte oväntat," säger Ronny efter matchen.
  • Uppdaterad: 08 DEC 2021 00:15

Med Mikkel borta pga stundande VM i Spanien och en sjuk Sofie, stod det klart att Halmstad skulle få svårt mot ett Västra Frölunda vars spelare i år tagit steget från lovande juniorer till tunga ligapjäser.

"Trist, men inte oväntat," säger Ronny efter matchen. "Med fullt lag kan siffrorna vara de omvända, men det är förutsättningarna vi har. Cecilia och Filip har chansen i sina singlar men kommer inte riktigt upp i sin högsta nivå idag."

Ny fantastisk herrsingel 1
Kvällens glädjeämne var Rasmus som tillsammans med sin motspelare Gustav Björkler bjuder på stor show med helt osannolika dueller. Riktigt fin klassbadminton som också blev Halmstads enda matchvinst.

Tuff väg till kvarten
Nu är det lite uppförsbacke om vi ska ta oss till kvartsfinal. Förmodligen krävs segrar mot både Täby och Påvelund om det ska lyckas. Men vi ger oss aldrig.

klacken.jpg

Klacken värmde

Ett tappert gäng från Halmstad hade tagit sig upp till Göteborg och gjorde vad de kunde för att högljutt stötta sina spelare, men denna gång lyckades det inte. Tack för en rolig och positiv resa.

Resultaten >>

Skribent: Thomas Carlsson
E-post: This is a mailto link

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info