Hoppa till sidans innehåll

Tungt i Umeå

14 SEP 2021 21:06
Nä, det ville sig inte alls i bortamatchen mot Umeå på måndagskvällen. Ett vasst hemmalag vann med 5-1 mot ett Halmstad som inte riktigt fick flytet med sig.
  • Uppdaterad: 14 SEP 2021 21:06

Med två femsetsförluster i de inledande dubblarna kunde inte Halmstadgänget resa sig och när det dessutom blev förlust i alla tre singlarna var det inte mycket att säga om.

Umeå har ett starkt lag med framförallt indonesen Andi Fadel Muhammad som orsakade Rasmus blott andra singelförlust i ligan någonsin. 

-Ja, det här var en dålig dag på jobbet, säger Niclas efter matchen. Vi kommer inte riktigt upp i nivå samtidigt som Umeå gör det bra. Vi har häng på alla dubblarna men är inte nära i någon av singlarna, så det är inte mycket att säga om. Umeå har ett starkt lag, men vi kan bättre också.

Ger aldrig upp!
Glädjeämnet var ändå mixeddubbeln som visserligen är betydelselös, men Mikkel och Elisa visar Halmstad-anda, ger sig aldrig, trots underläge 0-2 i set vänder de och putsar till siffrorna till 5-1. Bra gjort!

Så det är inte mycket att säga om. Vi bryter ihop och kommer igen och laddar för nästa match hemma mot Västra Frölunda. Då blir det åka av!

Resultaten
https://www.scoreboardlive.se/tournament/show/1011 

Skribent: Thomas Carlsson
E-post: This is a mailto link

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info