Hoppa till sidans innehåll

Svettig seriehelg med dubbelomgång

28 NOV 2021 16:33
Det blev många matcher för våra serielag i helgen då det var dubbelomgång i flera av divisionerna. Det blev idel segrar för våra lag i div 3 och 4 och lite tuffare för vårt div 1-lag.
  • Uppdaterad: 06 MAJ 2022 08:11

Tufft i Ettan
Division 1 Syd är ett riktigt getingbo i år med flera spelare i absoluta Sverigetoppen. Vi visste på förhand att det skulle bli tufft i ettan och har som mål att hänga kvar och än så länge håller vi Helsingborg bakom oss. Dock fyra förluster för vårt unga andralag med spelare mellan 15-21 år. 

"Tuffa matcher denna helg såklart, men vi har inte riktigt marginalerna på vår sida heller. Alex, Leon och Fredrik spelar riktigt bra. Leon och Olivia har verkligen imponerat i helgen," säger Julia på hemvägen.

Gott jobbat alla och tack till Jimmy som åkte ner och dömde och till Filip som coachade.

Ångvältarna i div 3
Vårt tredjelag går fram som en ångvält i division 3. Seger över toppkonkurrenterna Helsingborg och Kalmar gör att man går upp i topp i tabellen, obesegrade. Riktigt starkt av vårt tredjelag där medelålderna är 16,5 år (Olle höjde medelåldern något på söndagen)

Fjärdelaget upp på andraplats i div 4
Även vårt fjärdelag gjorde en imponerade insasts och vann med 8-0 i helgens enda match mot Kristianstad (då vi redan fått en WO). Andraplats i tabellen för fjärdelaget. Stort tack till Chaffis-Per för skjuts denna helg.

RESULTAT OCH TABELLER >>

Skribent: Thomas Carlsson
E-post: This is a mailto link

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info