Hoppa till sidans innehåll

Stopp i kvartsfinalen för Halmstad

21 FEB 2022 22:22
När vi inte  fick loss Mikkel till den andra kvartsfinalen mot Trollhättan, blev det en väntad förlust. "Jag tycker ändå vi gör det bättre idag än sist, säger Niclas efter matchen, "men Trollhättan är ett nummer för stora för oss idag."
  • Uppdaterad: 21 FEB 2022 22:22

Halmstad stretade på bra och Rasmus vann sin herrsingel på ett imponerande sätt. Men vi är aldrig riktigt nära i varken herrsingel 2, damdubbel eller herrdubbel. Trollhättan tog därmed de tre matcher som behövdes och matchen avslutades tidigt.

Tack för i år
Med det är Halmstad klara med Badmintonligan 2021/22 och kan se tillbaka på en säsong med både toppar och dalar.

-Ja det har varit blandat, säger Niclas. Det är klart att vi inte kan vara nöjda när vi tagit oss till minst semifinal alla år vi varit med utom det första. Men samtidigt har vi haft en trasslig säsong med spelare som inte fått komma pga restriktioner, Elisa lade av mitt i säsongen och vi hade tre australiensiskor som inte fick spela pga krångliga regler. Så visst har vi haft en tunnare trupp.

-På det sättet ska vi nog vara ganska nöjda med en kvartsfinalplats. Det var ju på håret att vi vi åkte ner på kvalplats efter mellanserien.

Glädjeämnen
Glädjeämnena under året har då varit Rasmus Messerschmidt som spelat fantastiskt stabilt under hela året och spelat i stort sett varje match. En riktig klippa.

Det har även varit kul att se de egna produkterna Olivia och Rebecka ta för sig i ligan och till och med vunnit några matcher.

-Men hela laget ska ha en eloge för att alltid ställa upp och kämpa, även om det varit en lite märklig säsong.

Nu tackar vi för oss och önskar Trollhättan lycka till i det fortsatta slutspelet.

Resultaten

https://www.scoreboardlive.se/tournament/show/1094

Skribent: Thomas Carlsson
E-post: This is a mailto link

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info