Hoppa till sidans innehåll
Foto: Thomas Carlsson

Rysare som vanligt mot Påvelund. Dock snöplig förlust denna gång.

12 OKT 2020 21:53
Som vanligt mot Påvelund så blev det jämt, men den här gången var det nästan lite löjligt jämt. Matchen fick avgöras i Golden Set som Gayle dessvärre förlorade med 10-11. Snöpligt, men vi tar nya tag.
  • Skapad: 12 OKT 2020 21:53

Motlut
Det var rejäl uppförsbacke för Halmstadlirarna redan från början då både Milan och Rasmus förlorade sina singlar förvånansvärt enkelt (och Rasmus tappade första singeln någonsin i ligan mot en storspelande Gabriel Ulldahl).

Starka tjejer
Tjejerna vann dock dubbeln ganska komfortabelt och Gayle spelade sig fram till 2-1-ledning i damsingeln.

Där tog det dock stopp mot duktiga Edith Urell. 

Men Halmstad visade lagmoral, Milan och Elisa tog tag i mixeden och vann i tre raka set och i herrdubbeln svarade Tim för årets prestation när han och Rasmus skrällvann mot heta Ulldahl/Johannessen. Siffrorna visar precis hur jämt det var. 10-11, 11-10, 11-10, 11-7 till Rasmus och Tim. Fyra av fem set hamnade alltså på 10-10!

Starkt jobb av Gayle ändå
Det fick alltså avöras i Golden Set och där plockade lagen fram damsingeln igen. Tyvärr med samma utgång för Halmstads del. Men oj, vad spännande det var. Gayle hade 10-9 och två matchbollar, men Edith slingrade sig ur greppet och vann.

Supersnöpligt för laget och alla Halmstadfans som så gärna hade varit på plats och hejat.

"Ja, trist resultat såklart," säger Niclas efter matchen, men vi väljer att se det positiva. Vi får med oss en poäng trots att vi förlorar två herrsinglar, det vet jag inte om det har hänt innan. Och herrdubbeln kunde gått hur som helst. Kul att se Tim spela så bra och dominera på nätet. Sedan ska Elisa ha beröm också för stabilt dubbel och mixedspel.

Så vi tar nya tag och satsar på revansch hemma mot Fyrisfjädern på måndag.

Skribent: Thomas Carlsson
E-post: This is a mailto link

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info