Hoppa till sidans innehåll

Många fina prestationer i stark Laxaträff

05 DEC 2021 14:39
Det var bra klass på helgens Laxaträffen Yonex Cup i Söndrumshallen. Många semi- och finalplatser för hemmaklubben blev det, men bara en klasseger genom Julia och Olle i Mixeddubbel A.
  • Uppdaterad: 06 MAJ 2022 08:11

Halmstads unga garde visade framfötterna i helgens hemmatävling. Rut och Signe tar sig till final i dambdubbel B vilket också Elias C och Amlia gör i mixeddubbel B - riktigt starkt. 

Andra starka prestationer är Rebecka som tar sig till semifinal i sin andra A-klasstävling och är snubblande nära en final i mixeddubbel med Elias H. Leon spelar också riktigt bra och tar sig till en kvartsfinal i en riktigt stark Herrsingel A-klass.

Matilda och Julia är nära en finalplats i Damdubbel A. Likaså Ludde och Matilda tar sig till semi i MDA.

olivia-laxatraff.jpg

Olivia imponerade i Herrsingel
Helgens prestation står ändå Olivia för som tar sig till final i Herrsingel B (Elitklassade tjejer får alltså spela HSB).
 
Måååånga och låååånga matcher mot tufft motstånd gjorde dock att bränslet tog slut och det fanns inte mycket kvar i benen när det ar dags för final i damdubbel A med syrran Agnes.

Olle och Julia vann
Men helgens vinnare från Halmstad blev alltså Olle och Julia som spelade helgens kanske mest underhållande final mot Ture Nilsson och Matilda Ottner från Örebro. Grattis!

TACK!
Ett stort bautatack till alla som lägger ner tid på att göra Laxaträffen till en riktigt trevlig och bra tävling. SIffervändare, sekretariat, städpersonal, matgrupp, coacher - Ni är ovärderliga!
 
Resultat >>

Se repriserna här >>

Skribent: Thomas Carlsson
E-post: This is a mailto link

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info