Hoppa till sidans innehåll

Mäh! Ny tung golden-set förlust.

19 OKT 2020 22:00
Nej, det riktiga flytet vill inte riktig infinna sig för Halmstad Badmintons ligalag. Ännu en golden set-förlust i kvällens möte med Fyrisfjädern och tre raka nederlag för blåtröjorna.
  • Uppdaterad: 19 OKT 2020 22:00

"Ja, det tror jag inte har hänt innan" säger Ronny om den tredje raka förlusten i Badmintonligan. "Men det är inte mycket att göra åt. Alla gör vad de kan idag. Det är damsingeln som avgör och sedan är det inte mycket att säga om den avgörande mixeden."

"Nja, jag är missnöjd," säger Niclas. "Vi bör vinna den här matchen och Sofie är sånär på att vända 0-2-underläget i damsingeln, men Rebecca Kuhl spelar bra och framförallt får hon en bra start i femte set som är så viktigt och det är där matchen avgörs."

Glädjeämnen trots allt
Men vi tar med oss glädjeämnena. Rasmus och Milans dubbel är riktigt bra och killarna spelar även bra singlar. Så vi ordar inte mer om det. Bryter ihop och kommer igen och tittar på lite coola bilder från matchen istället.

Extra tack till våra unga linjedomare och rookisarna Victor, Leo, Viggo och Elias samt sekretariatspersonal Elin, Rebecka och Agnes som tar ansvar för arret ikväll.

Skribent: Thomas Carlsson
E-post: This is a mailto link

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info