Hoppa till sidans innehåll
Foto: Joakim Stierna 90 sekunder efter det historiska SM-guldet i Uppsala 2019.

Jocke tackar för sig

02 JUN 2021 22:32
På det digitala årsmötet den 2 juni var det dags för Joakim Stierna att lämna ordförandeposten efter tre år. Och vilka år det har varit. När Jocke nu lämnar över ordförandeklubban (racketen) till Thomas summerar han åren såhär:
  • Uppdaterad: 02 JUN 2021 22:32

Vår kära badmintonklubb har gjort en fantastisk resa de senaste åren. Många av de saker som sattes som vision för 11-12 år sedan har nu blivit verklighet. För att nämna några så har vi numera etablerat oss i högsta ligan, befäst våra kärnvärden, skapat fin klubbkänsla och breddat intresset för badminton rejält i vårt upptagningsområde.

Det finns självklart saker att förbättra men det är ju ändå så att föreningen är på en helt annan nivå idag. Många andra badmintonklubbar skulle ju drömma om att våra i vår situation. Men det är inte en quickfix att hamna där vi är. Det är många timmars ideellt arbete på kvällar och helger som ligger bakom bygget. 

Utvecklingen av bredd och topp är inte färdig på något vis. Men grunden är lagd för att ha en bredd och att få badminton för alla hela livet.

Satsningen går nu vidare med att inrätta ett Badmintoncenter i Halmstad och därmed säkerställa att vi kan ha elitverksamhet med stort inslag av egna produkter. Högskolan i Halmstad och Svenska Badmintonförbundet är med oss i vår satsning. Vikten av att kombinera kontinuitet med att ständigt vara hungrig på nya utmaningar finns där ständigt.

Min tid som ordförande är slut för denna gång. Sentimentalt ser jag tillbaka och ser alla upplevelser jag haft. SM-Guld i lag 2019 är stort men ännu större var att bli årets förening 2020. Nio år i klubben som betytt så mycket för mig och min familj. Jag vill tacka för alla goda insatser som alla gjort tillsammans med mig dessa år. 

Joakim Stierna

Skribent: Joakim Stierna
E-post: This is a mailto link

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info