Hoppa till sidans innehåll

Hemmapremiär i Badmintonligan. Utan publik (snyft)

12 SEP 2020 01:04
Tisdagen den 15:e september är det äntligen dags för hemmapremiär mot Umeå. Dock blir det utan publik. Men du kan stödja klubben genom att se matchen på SolidSport. Bli månadssupporter för 49 kr så går hälften till vår verksamhet.
  • Uppdaterad: 12 SEP 2020 01:04

Det blir inte den vanliga intima inramningen i Söndrumshallen med taggad publik och hemmaklack, men det blir i alla fall av, och det får vi väl vara nöjda med. 

Vi tar emot Umeå hemma i Söndrumshallen nu på tisdag 15 september kl 18:30. Ingen publik tillåts i hallen men man kan se matchen live på Solidsport. Du stödjer klubben genom att lösa ett månadsupporterskap för 49 kr. För första gången ska vi försöka livekommentera. Håll i hatten när Thomas och Olle ska försöka sig på att Arne Hägerforsa. =)

Och matchen då?
Jo, både Halmstad och Umeå kommer till spel efter vinster i premiären. Umeå övertygade stort mot Västra Frölunda i första omgången och kommer att bli en svår nöt att knäcka. 

Men vi vann också premiären, utan att egentligen spela på topp. Så vi kan helt klart växla upp mot norrlänningarna. Vi får ta på oss favoritskapet och lagledare Niclas och Ronny utlovar några överraskningar i laguppställningen dessutom.

Så räkna med en spännande tisdagskväll den 15:e. Vi hoppas på riktigt rolig och Coronasäker badminton.

OBS! BADMINTONHALLEN ÄR ALLTSÅ STÄNGD FÖR BESÖKARE PÅ TISDAG KL 1800-2100.

Se matchen här

Följ matchen på livescore

 

Tylösands stoltheter

Skribent: Thomas Carlsson
E-post: This is a mailto link

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info