Hoppa till sidans innehåll

Halmstad Badminton prisades som Årets Förening på Eldsjälsgalan 2020

12 FEB 2020 22:21
Inför ett fullsatt Halmstad Teater fick ordförande Joakim Stierna ta emot priset "Årets förening i Halmstad" på galan Halmstads Eldsjälar som gick av stapeln på onsdagskvällen.
  • Uppdaterad: 12 FEB 2020 22:21

Priset tilldelas en förening i Halmstad som gjort ett "exceptionellt arbete utöver det vanliga under året som har gått" och delas nu ut för nionde gången i ordningen.

Det var en glad ordförande som fick ta emot utmärkelsen på scen och de 10 representanterna från klubben jublade i högan sky.  

 

 

Ordförande Joakim Stierna kommenterar:
-Vi är oerhört glada och stolta över att bli valda till årets förening i Halmstad. Vi har under flera år arbetat enligt vår värdegrund och motto "Badminton för alla, hela livet" som innebär att vi försöker inkludera olika nivåer, bakgrunder, åldrar och kön. 
 
Det är viktigt för oss att erbjuda badminton både för de som vill tävla och för de som "bara" vill träna.
 
Även om vårt dagliga fokus är på att utbilda ungdomsspelare har vi de senaste åren haft stor framgång på seniorsidan med ett Lag-SM-guld förra året och härom veckan, klubbens första individuella senior-SM-tecken på 63 år.
 
Den här utmärkelsen är till alla spelare, ledare och föräldrar som lägger ner tid och energi i vår förening. Även om det finns mycket vi kan bli bättre på, ser vi det som ett kvitto på att vi är på rätt väg."
 

En delegation med representanter från klubbens styrelse, ledare, ungdomsledare och spelare var mycket glada över att ta emot priset.

Tacktacktack!
Vi vill tacka Destination Halmstad, Halmstads Kommun, Hallands Bildningsförbund samt Hallands Idrottsförbund i samarbete med Hallandsposten för denna fina utmärkelse, men framförallt tack till er som är engagerade i Halmstad Badminton. Ni gör ett fantastiskt jobb.
 
Det här ska vi minsann fira ordentligt på Klubbmästerskapet senare i vår. #ellerhur?

Nöjd klubbchef och ordförande. =)

Skribent: Thomas Carlsson
E-post: This is a mailto link

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info