Hoppa till sidans innehåll

Glädje och sorg när serien avgjordes i helgen

24 APR 2022 18:59
Halmstads lag i division 1, 3 och 4 var i farten i helgen och det blev minst sagt dramatiskt när serien avgjordes. Seger i divison 3, en andraplats i division 4 och en oturlig sistaplats i division 1 blev resultatet när krutröken lagt sig.
  • Uppdaterad: 24 APR 2022 18:59

Seger i division 3
Vi börjar med det stora glädjeämnet: Vårt unga tredjelag tog hem division 3 i stor stil. Lagledar-Mia sammanfattar.

-Jag är otroligt stolt över våra fina ungdomar. De går igenom serien helt obesegrade och är dessutom mycket goda klubbrepresentanter på banan. Alla har gjort det bra i år, men om jag ska lyfta fram något så får det nog vara tjejsidan med Agnes, Elin, Rebecka och Alva som varit riktigt svårslagna.

mia.jpgTrejelaget och lagledar-Mia.

Tungt i ettan
Vårt andralag åkte till Påvelund med kniven på strupen för att klara sig kvar i division 1. Dessvärre hade vi maxat oflyt när Falan klättrade förbi på samma poäng men med en ynka match mer i matchkvot. Idrott är grymt ibland. Skador och motflyt med dispenser har grinat oss i ansiktet i år i en mycket tuff serie. 

-Leon höll sånär på att rädda oss, säger Lagledar-Fredde. Blott 15-årige Leon visade att han håller riktigt bra seniorklass och vann sin match mot Aura och höll på att skrälla mot Lugi också, men han och Olivia var annars glädjeämnena denna dag.

Nu får vi alltså ett lag som går upp till tvåan från division tre och ett lag som går ner i tvåan från ettan. Riktigt hur det där kommer att fungera får vi se.

OliviaLeon.jpgOlivia och Leon spelade bra i helgen.

Fjärdelaget imponerade
Vårt fjärdelag stormade på som vanligt i division 4 och vann båda sina matcher. De har vunnit alla matcher med 8-0 förutom två förluster mot seriesuveränerna Karlskrona i en märklig serie. En stark andraplats för våra duktiga juniorer.
 
4laget.jpg

Fjärdelaget i sedvanlig segerdans.

Tack alla för i år. Nu laddar vi för nya äventyr i serien 2022/23.

Skribent: Thomas Carlsson
E-post: This is a mailto link

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info