Hoppa till sidans innehåll

Dötungt i Uppsala

19 OKT 2021 20:34
Det var ett rejält reservbetonat Halmstad som åkte till Uppsala för att möta svenska mästarna Fyrisfjädern. När motståndarna dessutom mönstrade en riktigt stark uppställning var det inte mycket att säga om. Förlust 0-6.
  • Uppdaterad: 06 MAJ 2022 08:11

Med 6-7 spelare borta är det inte lätt att rå på svenska mästarna och när dessutom reserven Ludde fick feber under eftermiddagen var det inte bättre än att vi fick lämna WO i mixeden och 0-1 i baken redan innan matchstart.

Rebecka fick återigen chansen i ligalaget och gjorde det bra i par med Cissi mot Moa och Tilda Sjöö som är ett damdubbelpar i europeisk toppklass. Klar 3-0-förlust dock.

Samma resultat blev det i herrdubbeln där Milan och Rasmus inte riktigt kom nära att störa starka Victor Svendsen och Melker Z Bexell.

Cecilia kämpar på i singeln och visar att hon är på väg tillbaka efter skadeproblemen. 3-2 förlust vilket det också blev i de båda herrsinglarna. 

Kudos till laget dock som inte ger upp utan kämpar sig till femsetsmatcher i alla singlarna. Med lite medlut så kunde det gått på annat vis.

Nya tag nu mot Trollhättan borta nästa omgång.

Resultaten

Skribent: Thomas Carlsson
E-post: This is a mailto link

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info