Hoppa till sidans innehåll

De är årets pristagare 2021

02 JUN 2021 22:35
I en halvdigital ceremoni i Söndrumshallen på onsdagen korades årets pristagare från Halmstad Badmintonklubb. Vem vann då? Det ser du här!
  • Uppdaterad: 02 JUN 2021 22:35

Under den korta ceremonin avtackades även avgående ordförande Joakim Stierna. Läs mer om det här >>


ÅRETS BADMINTONFÖRÄLDER

Tilldelas
Fredrik Wesser

Fredrik ställer alltid upp som roddare och hjälpreda närhelst det behövs. Med hjärtligt humör och gott munläder bidrar han till trevlig stämning i arbetet med att färdigställa ligamatcher, läger och mycket annat.


ÅRETS UNGDOMSSPELARE

Tilldelas
Elias Hansson

Elias har visat stor träningsflit under året och gjort stora framsteg på badmintonbanan. Trots de märkliga förutsättningarna under Coronapandemin har Elias varit ett föredöme både som spelare och hjälptränare under året och visat vägen för andra med entusiasm och spelglädje.


ÅRETS UNGDOMSLEDARE

Tilldelas
Isak Lindberg

Isak har under flera år tagit ett stort ansvar för våra äldre ungdomar i träningsgruppperna. En mycket viktig del av klubbens motto “Badminton för alla — hela livet.” Alltid pålitlig, förberedd och positiv har Isak dragit ett viktigt lass för att dra runt klubbens verksamhet under året.


KRUSET - FÖR EXTRAORDINÄRA INSATSER UNDER ÅRET

Tilldelas
Jimmy Tay

Jimmy har tagit ett stort ansvar för träningsverksamheten under den något märkliga pandemisäsongen 2020/2021 och ställer alltid upp för våra ungdomar, både på och utanför arbetstid. Alltid med ett skratt nära till hands och en fin hand med barn och ungdomar är klubbens racketvirtuous en stor anledning till våra välfyllda badmintonskolor och ungdomsgrupper.

Skribent: Thomas Carlsson
E-post: This is a mailto link

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info