Hoppa till sidans innehåll

Blandad kompott i näst sista seriesammandraget

19 MAR 2022 16:09
Under lördagen var våra serielag i division 1, 3 och 4 i farten. Många bra matcher blev det och resultatmässigt lite blandat.
  • Uppdaterad: 19 MAR 2022 16:09

2laget.jpg
Andralaget i divison 1 Södra spelade hemma i Söndrumshallen, men drabbades av lite manfall inför helgen och fick kalla in reserver i sista stund. Otur eftersom vi hade behövt alla krafter mot konkurrenten Helsingborg i bottenstriden av tabellen. Nu blev det istället två förluster och spännande inför sista omgången.  Men vi ger oss aldrig.

3laget.jpg
Vårt tredjelag i division tre bara ångar på (söta är de oxå). Två klara vinster med 8-0 och 7-1 mot Eslöv och Klippan/Skälderviken och laget behåller ledningen i divisionen, tre poäng före Kvasten. Grymt!

4laget.png
Fjärdelaget gjorde en långresa till Karlskrona där hemmalaget hade toppat ordentligt och bytt ut hela laget och mönstrade bland annat tre landslagsmeriterade spelare. Nyttiga matcher för vårt unga garde, men ett nummer för stort ännu.

En klar förlust mot Karlskrona och en klar vinst mot Kristianstad blev resultatet. En stark andraplats i serien inför sista omgången ändå för vårt unga fjärdelag med en medelåder på 15,5 år.

Bra jobbat alla! #hejahalmstad

Skribent: Thomas Carlsson
E-post: This is a mailto link

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info