Hoppa till sidans innehåll

Badmintonligan fortsatt på paus

17 FEB 2021 18:11
Badmintonligan som skulle återstartats nästa vecka sätts fortsatt på paus. Det meddelande Badminton Sweden tidigare idag.
  • Uppdaterad: 17 FEB 2021 18:11

Det har förts en intensiv dialog under cirka två veckor där majoriteten av klubbarna samt Svenska Badmintonförbundet velat starta Badmintonligan igen.
 
Den stora frågan har handlat om Covidtestning och till sist har klubbarna kommit fram till att det skulle innebära alltför omfattande insatser kring detta. Dessutom tillkommer kostnader som klubbarna inte säger sig ha råd med i dagsläget.
 
"När det kommer till vår klubb och det rådande smittläget i Halland är vi på sätt och vis lättade,"
säger ordförande Joakim Stierna.
 
"Våra spelares hälsa är vår första prioritet och det är inte riktigt läge att köra igång med matcharrangemang i Halmstad och Söndrumshallen. Vi bedriver visserligen träning men det är för barn och ungdomar och där ser vi ju till en helhet med ett folkhälsoperspektiv. Våra vuxengrupper är helt pausade medan Elitgruppen är uppdelad i mindre enheter för att kunna hålla distans.
 
Det är givetvis tråkigt att vi inte kan spela men vi respekterar beslutet och hoppas att kunna komma igång igen när Coronaläget tillåter."
Skribent: Thomas Carlsson
E-post: This is a mailto link

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info