Hoppa till sidans innehåll

Äntligen dags för ligapremiär

06 SEP 2020 12:49
På måndag kl 18:00 är det så äntligen dags för premiär i Victor Badmintonligan 2020/2021. Halmstads ligalag beger sig till Täby för årets första match. Du ser den live på SolidSport.se samtidigt som du stödjer klubben.
  • Skapad: 06 SEP 2020 12:49

Efter att förra årets liga avslutats snöpligt innan semifinalerna hann spelas pga Corona, kan vi nu äntligen återstarta Badmintonligan. Det blir matcher utan publik till att börja med och förhoppningsvis kan vi åter börja släppa på åskådare senare i höst.

I årets första match ställs Halmstad mot Täby borta. Täby har ett ungt och talangfyllt lag, som dock hade det tufft i förra årets Badmintonliga och hamnade på nedre halvan. Halmstad är helt klart favoriter i matchen, men lagledare Niclas Rosengren och Ronny Gunnarsson tar inte ut något i förskott.

"Täby har en stark damsida med Sverigeettan i singel, Ashwati Pillai, och duktiga dubbelspecialisten Clara Nistad. Vi bör ha bra chanser i herrmatcherna men det är premiär och allt kan hända," säger Ronny och Niclas.

"Vi går helt klart för seger, men måste tagga till och komma i upp i nivå. Det är väldigt kul att vi är igång med ligan igen i alla fall."

Ingen publlik, men följ matchen online
Laguppställningarna och matchen kan följas på Scoreboard live
https://www.scoreboardlive.se/tournament/show/910

Själva matchen ser du på SolidSport.se. Genom att bli månadssupporter för 49 kr ser du alla Halmstads matcher under en månad och stödjer dessutom klubben då hälften av intäkterna går till klubbarna.

BLI MÅNADSSUPPORTER OCH SE MATCHEN HÄR >>

(Matchen visas på TV:n i klubbrummet om man vill komma förbi och kolla innan eller efter träningen).

Skribent: Thomas Carlsson
E-post: This is a mailto link

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info