Hoppa till sidans innehåll

Scandic Hallandia Cup - Coronastyle

31 AUG 2020 19:36
Scandic Hallandia Cup 3-4 oktober genomförs i enlighet med Svenska Badmintonförbundets Coronadirektiv. Det innebär begränsningar i antalet deltagare och klasser.
  • Uppdaterad: 19 SEP 2020 11:33

Det är jättekul att så många vill spela Scandic Hallandia Cup. Det innebär dock att tre klasser har fler spelare än vad Badminton Swedens Coronaprotokoll tillåter (max 40 i varje)

Vi har därför fått upprätta en reservlista i:

  • Herrsingel B
  • Herrdubbel B
  • Herrsingel A 

I enlighet med Coronaprotokollet har urvalet gjorts genom slumpmässig lottdragning. (Vi får alltså inte använda anmälningsordningen.)

SE LOTTNING, TIDER OCH RESERVER HÄR >>

På grund av det höga anmälningstrycket har vi fått vara noga med att endast spelare som har poäng för att spela i respektive klass får delta. Det innebär att spelare som är anmälda i A utan tillräckliga poäng har flyttats till B-klass. De utan tillräckliga poäng för B-klass har flyttats till reservlistan.

Lunchbeställning?
Söndrumshallens cafeteria kan fixa lunch för 75 kr. Anmäl  genom att skicka namn till This is a mailto link senast söndag 27 september.

Spelform
A-och B-klassen kommer att spelas i Cupform i singel och dubbel. Ungdomsklasserna spelas i +2-pool i singel och cup i dubbel. Detta för att prioritera att ungdomarna får fler matcher.

Under tävlingen

OBS! Vi kommer att ha tre skilda spelplatser:
- Söndrumshallen övre (bana 2-10)
- Söndrumshallen nedre (bana 11-14)
- Tennishallen (endast lördag)

Man kommer att räknas in när man går in i sin hall och måste noteras om man lämnar. Detta för att vi inte ska bli för många i varje hall. Endast spelare får komma in i hallen och varje klass kommer att spelas i en hall.

Pga Coronaprotokollet behöver man spela sina matcher i rad och därefter lämna hallen för att göra plats för nästa klass. Det blir ett tufft spelschema. Vi har dock lite plats i slutet på varje sjok för att kompensera.

En ledare per klubb i ungdomsklasserna. Inga ledare i seniorklasserna. Med funktionärer i hallarna blir vi färre än 50 personer i respektive klass och hall.

Frivilliga siffervändare, men pga av tajt spelschema bör man förbereda sig på att vissa matchern kan behöva spelas utan siffervändare.

Hoppas på en en rolig tävling och att vi kan hjälpas åt att Coronasäkra genom att iakta hygienregler samt hålla avstånd.

HOTELLERBJUDANDE SCANDIC HALLANDIA

750 enkelrum

850 dubbelrum

1150 trebäddsrum

1350 fyrbäddsrum

Kontakta Scandic och uppge: Scandic Hallandia Cup Badminton
https://www.scandichotels.se/hotell/sverige/halmstad/scandic-hallandia

 

Skribent: Thomas Carlsson
Epost: This is a mailto link

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: This is a mailto link

Se all info