Hoppa till sidans innehåll

Vi söker fler idrottsledare

28 SEP 2017 20:20
Är du idrottsintresserad och letar efter ett kul extraknäck? Bra, då har vi ett roligt jobb till dig en, eller ett par kvällar i veckan. Badmintonkompetens är bra, men inget måste.
  • Uppdaterad: 04 JUN 2020 13:18

Om oss 

Halmstad Badmintonklubb är en av Halmstads främsta ungdomsidrottsföreningar och är just nu inne i ett mycket intressant utvecklingsskede. Klubben har i dag sin största kull unga spelare på många år och våra badmintonskolor växer stadigt.

Vi bedriver en stor och bred verksamhet från knattar till vuxenmotion och har även ett elitlag i högsta serien, Badmintonligan.

Vi har riktigt fina träningsförutsättningar i Söndrumshallen där vi har vi tillgång till 14 badmintonbanor varav 4 är klubbens egna.

Klubben har en tydlig verksamhetsidé, vision och värdegrund och har även en allt större grupp av intresserade föräldrar som engagerar sig i verksamheten på ett mycket positivt sätt.

Om jobbet

Du kommer att vara ledare i våra badmintonskolor och träningsgrupper och hålla i lekar och övningar på dessa. Vi har många duktiga yngre ledare som själva är ungdomsspelare men vi behöver hjälp med vuxennärvaro.

Din uppgift är att vara stöd till ungdomsledarna på plats men även hålla i egna övningar, enklare fyspass, lekar mm. 

Tjänstgöringsgraden är flexibel beroende på hur mycket du kan och vill jobba. Du får ersättning per arbetad timme.

Arbetstiden är sen eftermiddag eller kvällstid.

Vi erbjuder dig gratis utbildningar både i klubbens regi och genom svenska badmintonförbundet.

Om dig

Det är såklart en fördel om du har badmintonkompetens, men det är inget måste. Det finns redan i klubben. Däremot behöver du vara en positiv och engagerad ledare som brinner för att arbeta med ungdomar och se dem utvecklas.

Du har en förmåga att entusiasmera andra och förståelse för hur en ideell verksamhet bedrivs. 

Framförallt har du ett brinnande intresse för idrott och en genuint positiv attityd.

Som ledare i Halmstad Badmintonklubb kommer du att kunna utveckla dina pedagogiska och organisatoriska färdigheter i en välskött och trevlig förening.

________________________________________

Frågor och intresseanmälan:
This is a mailto link 

Halmstad Badmintonklubb
Bäckagårdsvägen 130
302 41 Halmstad
Telefon: 035-36919

Skribent: Thomas Carlsson
E-post: This is a mailto link