Hoppa till sidans innehåll

Vi checkar in hos Jakob, Klara, Lydia och Filip i Malmö

19 MAR 2018 13:18
Efter att ha kollat till Colin i Malaysia förra veckan beger vi oss till Malmö för att hälsa på Jakob, Klara, Lydia och Filip som alla jobbar/studerar i landets tredje stad.
  • Uppdaterad: 25 MAR 2018 12:06

Halmstad Badminton har inte mindre än fyra spelare i Malmö. Lydia och Klara pluggar på Malmö Idrottsgymnasium vilket innebär träning tisdag-fredag morgon och gym på tisdag och torsdag eftermiddag. De kör även matchpass på onsdagkvällar. Både Lydia och Klara tar studenten i juni.

Jakob och Filip tränar på Malmö Badmintonakademi (MBA). De har träningar fyra gånger i veckan måndag - torsdag, och utöver det även matchpass på onsdagkvällar samt med Badmintongymnasiet fredag morgon.

En hel del pass varje vecka för våra spelare i Malmö alltså.

Filip pluggar annars heltid på IT/Ekonomi-programmet på Malmö Högskola medan Jakob jobbar på Trygg-Hansa.

På vidorna ser vi några exempel från badmintonvardagen i Malmö under mångbollsövningar och matchspel.Jakob förklarar: "Varje dag har vi olika fokus på träningarna, exempelvis snabbhet och fotarbete på måndagar, enbollsövningar på tisdagar, matning på onsdagmorgon och match på kvällen. På torsdagar har vi multipass och fredagar kör vi tillsammans med badmintongymnasiet."

Skribent: Thomas Carlsson
E-post: This is a mailto link

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info