Hoppa till sidans innehåll

TVÅ VINSTER OCH EN FÖRLUST...

06 NOV 2011 14:37
..blev resultatet när serielaget spelade i Kristianstad.
  • Skapad: 06 NOV 2011 14:37

Till Kristianstad åkte denna gången Felix, Jakob, Johan, Bosse, Patrik, Matilda, Sofia, Maria och lagledare var denna gång Niclas.

I första matchen mötte vi Malmö som på förhand är en av favoriterna till slutsegern. Det började inget bra med förlust i dubblarna där dock Felix och Patrik var riktigt nära att ta sin dubbel till ett tredje och avgörande set men då plockade Malmö paret fram ett par nätrullare som avgjorde matchen. Felix spelade en mycket bra första singel och vinner ganska lätt, samma gäller för Matilda som inte heller hade några problem att vinna. Johan spelar en bra andrasingel men förlorar och Jakob visar att kommer bli att räkna med när han tar hem tredjesingeln. Inför mixeden stod det 4-3 till Malmö och hade bara Matilda och Patrik haft lite mer tur så hade vi oavgjort med det blir tyvärr förlust efter två mycket jämna set. 

Malmö vinner med 5-3.

Nu stod Gripen från Hässleholm på tur. Patrik och Felix vinner förstadubbeln efter bra spel, andra dubbeln med Bosse och Jakob hittar inte flytet och förlorar, dambubbeln vinner Sofia och Maria lätt. Bättre utgångsläge nu, ledning 2-1 inför singlarna. Felix får denna gången hårdare motstånd men efter ha höjt tempot orkar inte Gripen spelaren häng med och Felix tar hem matchen. Johan spelar andra singel och förlorar denna, förlorar gör även Jakob i tredje singeln men än en gång spelar han riktigt riktigt bra och förlorar med 2-1 i set. Matilda vinner åter igen singeln och inför den avslutande mixedmatchen leder vi med 4-3. Patrik och Matilda spelar även denna gång mycket bra och tar hem segern och därmed även slutsegern mot Gripen.

Halmstad vinner med 5-3.

I sista matchen för dagen stod hemma laget Kristianstad för motståndet.

Felix och Patrik gör ingen besviken denna dag och vinner förstadubbeln. Johan och Jakob hittar inte spelet och förlorar andradubbeln. Damdubbeln som denna gången spelas av Sofia och Matilda måste klassas som en av de bästa insatserna på mycket länge, dom spelar helt respektlöst mot ett äldre och mycket mer rutinerat par och vinner tillslut tredjeset och därmed matchen. Felix spelar första singeln och vinner, vinner gör också Patrik som spelar andra singeln. Jakob spelar tredjesingeln och förlorar återigen en hård tresetare. Matilda gör återigen en helt perfekt singel och vinner en tuffmatch med 2-1 i set. Mixeddubbeln spelar denna gång Johan och Maria. Efter en dålig start spelar dom upp sig lite men förlorar. Men då är slutsegern redan klar.

Halmstad vinner med 5-3.

Fyra poäng av sex möjliga är det nog ingen som är missnöjd med trots att minst en poäng mot Malmö inte var långt borta. Ser man på framtiden så var det väldigt kul att se att de yngre spelarna denna gång verkligen visade att dom blir att räkna med framöver. Nu laddar vi om till nästa sammandrag som spelas i Lund 17 december.

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info