Hoppa till sidans innehåll

Två pinnar av fyra för serielaget

10 JAN 2015 16:58
Halmstad Badmintons serielag i div 1 Syd svarade för en godkänd insats i lördags efter en förlust mot Malmö och en vinst mot Lugi 2 hemma i Söndrumshallen. Riktigt tråkigt dock att Amanda skadade knät och det är osäkert hur länge hon blir borta.
  • Skapad: 10 JAN 2015 16:58

Malmö mönstrade ett starkt lag i helgen med landslagsspelare i truppen och det blev förlust för Halmstad med 6-2. Särskilt illa var att Amanda Nilsson-Ringi skadade knät och fick åka ambulans från Söndrumshallen till sjukhuset för röntgen. Vi håller tummarna för att det inte är något allvarligt.

Med Amanda borta och hårt motstånd fick Halmstads lag det tufft. 

"Ja, det var lite synd, jag tycker att jag åtminstone kunde vunnit min singel och vi kanske hade haft chans på 4-4," kommenterar klubbens herrsingelankare Olle Ingemarsson efter matchen.

Olle fick dock revanch mot Lugi 2 där klubben trots att man fick lämna WO i damdubbel vann samtliga andra matcher och tog hem lagmatchen med 7-1.

"Riktigt bra av Colin att vinna två singelmatcher i division 1," kommenterar Lagledar-Niclas efter matchen." Även Julia ska en eloge för stabilt spel i sina matcher."

01colin

Colin spelade bra i helgen.

Skribent: Thomas Carlsson
E-post: This is a mailto link