Hoppa till sidans innehåll

Två oavgjorda matcher i helgens seriesammandrag

21 MAR 2014 16:13
Denna helg var det dags för seriesammandrag nummer 5 och det genomfördes i Askims brandhärjade hall. De som åkte till Askim var Olle, Filip, Colin, Matilda, Sofia och Julia,
  • Skapad: 21 MAR 2014 16:13

Det började mot Sävsjö som ligger sist i serien men eftersom vi endast hade tillgång till 3 killar och med en halvskadad Filip var vi långt ifrån säkra att ta någon poäng. Våra farhågor blev besannade. Efter dubblarna och damsingel låg vi under med 0-4. Men efter två säkra singelsegrar av Olle och Filip var det dags för Colin. Colin gjorde en insats som var mycket imponerande. Han vann 3:e singel i en dramatisk 3-sets match där han körde slut på motståndaren. Om Colin spelar på detta sätt när han möter jämnåriga i U15 SM om några veckor kan det bli riktigt roligt. Mixed matchen vann Olle och Julia ganska lätt och därmed så slutade lagmatchen mot Sävsjö 4-4 och 1 poäng var säkrad.

Vår andra lagmatch var mot Varberg och Varberg ledde med 3-1 efter dubblarna och damsingel. Återigen påbörjades en upphämtning. Olle och Filip vann sina matcher. Filip betvingade den rutinerade Björn Karlsson i en 3-setare medan Olle vann sinn match ganska lätt i 2 raka. Colin spelade bra återigen men denna gång vann rutin över ungdomlig kämpaglöd. Mixed blev återigen avgörande om vi skulle få med oss en poäng eller inte. Olle och Julia gjorde oss inte besvikna utan vann med 2-0 i set dvs 4-4 även mot Varberg.

Vi kan inte vara annat än nöjda med 2 poäng med de förutsättningar som rådde. Det är också kul att se spelare som Olle, Julia och Colin som höjer sig ett snäpp när det är dags för seriespel, Inför sista sammandraget den 12 april i Sävsjö har vi fortfarande möjlighet att klättra i serietabellen och vår förhoppning är att vi då kan ställa upp med vårt absolut starkaste lag.

 

Tack för i helgen säger lagledarna Bosse, Ronny och Niklas

Skribent: Johan Olofsson

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info