Hoppa till sidans innehåll
Foto: Thomas Carlsson

Trots stolpe ut i semi- och finalpassen - Halmstad gör sitt bästa senior-SM i modern tid

04 FEB 2018 16:39
Halmstad gör sitt bästa SM på 60 år och har representanter i 6 kvartsfinaler. Och det var riktigt nära att Felix tog sig till final efter en rafflande semi mot SM-vinnaren Gabriel Ulldahl. Louise från vårt SBL-lag kniper däremot både brons och silver
  • Uppdaterad: 04 FEB 2018 18:44

Såååå nära för Felix
Trots sitt bästa resultat i ett senior-SM någonsin blev det en snöplig sorti för Felix efter en stenhård kvartsfinal mot slutsegraren Gabriel Ulldahl. Förlust med 22-20 i tredje set efter tre missade matchbollar svider förvisso, men Felix spelar riktigt bra i sina bästa stunder och får se fram emot revansch i SBL mot Umeå inom kort.

Louise imponerar
Dessutom vinner Louise från vårt SBL-lag brons i mixed och silver i dubbel. Louise, som spelar för Tibroklubben HiV Badminton men representerar Halmstad i SBL, går till semi i mixed tillsammans med Magnus Sahlberg och till final i dubbel i par med Emma Wengberg. Stort grattis Louise som återigen visar att hon är en av Sveriges absolut bästa dubbelspelare.

Bästa någonsin
Men det stora glädjeämnet är ändå att Halmstad har fem spelare i SM-kvartsfinalerna (om vi räknar in Louise), då även Filip tar sig till kvarten i herrsingel och Jacob och Lydia i mixed. Lydia är dessutom i kvarten i dubbel i par med Malena Norman.

Halmstadrepresentanter i sex kvartsfinaler i Senior SM alltså. För åtta år sedan hade vi inte ens ett serielag.

Skribent: Thomas Carlsson
E-post: This is a mailto link

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info