Hoppa till sidans innehåll

Svenska Badmintonligan — Den bästa på många år. Hemmapremiär mot Täby 26/9

08 SEP 2017 15:30
Årets upplaga av SBL är den häftigaste i mannaminne. Med toppspelare från Europa och Asien i flera lag kommer vi att få se badminton av riktigt hög klass i Söndrumshallen. Första hemmamatchen är mot Täby 26/9 men innan dess möter vi Kista borta 19/9.
  • Uppdaterad: 08 SEP 2017 18:03

Så gott som alla lag har värvat rejält inför årets SBL.

Så även Halmstad.

Mikkel Mikkelsen från danska Værløse kommer att förstärka Halmstads lag väsentligt, framförallt i dubbel- och mixedspelet.

Dessutom har i stort sett kvar hela vår unga, lovande trupp som överraskade i fjol.

Medelåldern är låg, endast 21 år.

Det smäller direkt för Halmstads unga lag, med fjolårsfinalisterna Kista borta den 19/9. En tuff match där Kista på pappret är det starkare laget. Därefter är det dags för säsongens första hemmamatch mot Täby 26/9.

Vi frågade lagledare Niclas Rosengren vad han tror om säsongen: 

"Vi nådde kvartsfinal som nykomlingar förra året så i år siktar vi snäppet högre. En bra dag kan vi slå alla lagen i serien, men SBL är ett riktigt getingbo i år så vi tar inget för givet. Vi tror vi kan nå semifinal om vi får vara friska och skadefria."

Välkommen till Söndrumshallen
Se nu till att ta med vänner, släkt, arbetskamrater och skolkompisar till Söndrumshallen den 26/9 kl 18:30 så ser vi till att ge Halmstads mest spännande lag ett rikigt fint hemmstöd. 

#ellerhur?

Läs mer om laget och se datumen för alla höstens hemmatcher >>

Skribent: Thomas Carlsson