Hoppa till sidans innehåll

Sjätteplacering med mersmak i U17 Lag-SM

23 MAJ 2016 08:48
Niclas rapporterar från Lag SM i Enskede.
  • Skapad: 23 MAJ 2016 08:48

Halmstads lag bestod av följande spelare: Colin Hammarberg, Victor Hammer, Wiktor Jönsson (U15), Lisa Lundquist, Johanna Vaxell (U15), och nyförvärvet från Gislaved Klara Hjelm

Åtta lag var anmälda så vi delades upp i två pooler. Vi möter Bergsåker i första omgången och vi lyckas vinna med 3-2 Colin vinner sin singel, Victor och Wiktor vinner herrdubbel och slutligen vinns Mixeden genom Colin och Klara.

Skogås och Täby väntar härnäst. Vi tar ledning med 2-0 mot mot bägge lagen genom vinster för Colin och Klara i singlarna. Skogås vinner dock näst kommande tre matcher och likaså Täby. Vi är närmast att vinna mot Täby där Colin och Klara förlorar en jämn mixedmatch.

På söndag spelar vi om 5:e platsen mot Askim. Vi började med singlarna där Klara förlorar mot Ylva Pekny och Colin förlorar mot dubbelkompisen och Sverigeettan Oskar Svensson med 21-19 i tredje.

Totalt blir det 4-1 så vår placering blir nr 6. Tack till er alla för bra kämpainsatser och en trevlig helg. Vi saknade Lydia som fick stå över på grund av studier. Men vi visar att vi är nära att slå alla lag och med lite lite mer marginaler på vår sida hade vi lika gärna kunnat stå som slutsegrare. 

Skribent: Thomas Carlsson
E-post: This is a mailto link

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK