Hoppa till sidans innehåll

Seriespelet omgång 3

02 DEC 2013 18:34
Tung helg för serielaget i Varberg
I helgen spelades seriesammandrag nummer 3 i Varberg. Vi visste redan innan vi åkte dit att det skulle bli svårt att få med sig några poäng hem
  • Skapad: 02 DEC 2013 18:34

Tyvärr visade sig att våra farhågor blev besannade. Klara förluster i alla tre lagmatcher. Resultaten blev 1-7 (LUGI), 2-6 (Aura) och 1‑7 (Askim). Förutom att motståndarna var bra så var vårt lag försvagat p.g.a skador och annan frånvaro vilket gjorde att vi endast var tre stycken killar från början.

Det fanns dock ett par riktigt bra saker att ta med sig till nästa sammandrag. Det mest positiva var att Julia vann två stycken damsinglar innan ”bensinen” tog slut samt Filip och Jakobs dubbelspel mot Askims mycket duktiga och rutinerade Elit-dubbelpar (”Bojen” och Emil Welinder). Det blev visserligen förlust men först efter tre spelade set. Sedan måste vi nämna Colin som ställde upp och spelade två herrsinglar när Bosse’s kropp sade nej tack till fortsatt spel. Motståndarna var 3-4 år äldre och gick för fullt men Colin stod upp och slet över hela banan.

I de kommande seriesammandragen hoppas vi att de personer som var skadade denna gång kommer att vara hela och friska samt att alla flyttar m m är överstökade. Nästa sammandrag spelas den 12 januari i Malmö.

 

Lagledarna Bosse och Niklas

Skribent: Bosse

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info