Hoppa till sidans innehåll

SERIE SEGER!!!!!!

15 APR 2013 21:37
Seriesegern är fixad och nu väntar div 1!!
  • Skapad: 15 APR 2013 21:37

I helgen spelades seriesammandrag nummer 6 (av 6) i Helsingborg. Vi hade två poängs försprång till Lugi 2 och en betydligt bättre matchkvot. Det innebar att vid minst tre poäng så var seriesegern fixad och klar. Det kunde faktiskt vara som så att vi kunde förlora en match men även vinna serien dvs vi hade ett kanonläge.

Det blev nu två segrar med 8-0 och endast två tappade set. Halmstad badminton är nu kvalificerade för div 1 nästa säsong. Ökenvandringen är över och den sista punkten i föreningens femårsplan kan bockas av.

Lite kort om matcherna

Eslöv (som låg sist) kom till spel med ett lag som skulle ha mycket svårt i div 3. Anledningen var sjukdomar och skador. Hela lagmatchen var över på 45 minuter!! I denna match gjorde nu Colin debut och han fullständigt pulveriserade sin motståndare.

Lagmatch nr 2 väntade Malmö 3 (laget som låg näst sist) men även dom kom med ett sämre lag än vanligt så segern var kassaskåpssäker. Här fick Colin spela mot en betydligt bättre motståndare men Colin lyfte sig och spelade med stort tålamod och härligt kämpande. Colin vann med 2-1 i set. Övriga matcher var inte alls lika spännande även om Jakob/Amanda förlorade första set i mixdubbeln.

 

Dagen avslutades traditionsenligt på kvällen med gemensam middag och i år med prisutdelning.

 

Det kommer senare i veckan en resumé över den gångna seriesäsongen.

 

 

Grattis killar och tjejer till seriesegern och tack för att vi lagledare får sola oss i er glans.

 

Bosse, Ronny och Niclas

Skribent: Johan Olofsson