Hoppa till sidans innehåll

Sara vann dubbelt i Göteborg

14 JAN 2018 21:50
Det blev många bra och nyttiga matcher för vårt unga garde när mastodonttävlingen Bele Nordin spelades i Göteborg i helgen. Allra bäst gick det för Sara som vann tjejsingel U17 och dessutom seniorklassen Damdubbel A i par med Olivia.
  • Uppdaterad: 14 JAN 2018 22:40

Fantastiskt roligt för Sara som kämpat på länge utan att nå riktigt ända fram till finalvinsterna, men i helgen lossnade det ordentligt när hon vann tjejsingel U17 och Damdubbel A.

I singelfinalen blev det en tuff tresetare mot Sophie Nordberg Saxberg som besegrades med 14-21 21-16 21-17.

Men Sara övertygade också i dubbel där hon gick upp i Damdubbel A (seniorklass) och vann i par med Olivia. Jättestarkt av tjejerna!

Olivia spelade även A-klass i singeln och var snubblande nära att vinna där också. Hårfin finalförlust med 21-18 23-25 20-22, men det visar att Olivia är i topp i A-klassen redan som U17-spelare.

Noa, Leo och Oliver också vinnare
Noa vinner också killsingel U17 relativt enkelt även om det blev tre set i finalen. Med sin fina teknik är det nu bara mer tempo som Noa behöver för att att ta sig fram i seniorklasserna.

Leo och Oliver spelar ett par gastkramande dubblar och vinner till sist hela U13klassen. Oliver kommer även tvåa i singel och Leo tar sig till kvarten. Riktigt bra jobbat (och frågan är om inte Oliver slog något världsrekord i upphämtning när han lyckades vända ett underläge med 9-20!!!).

Många bra insatser
Kul även att Viktor J tar sig vidare till slutspel i U17 och är riktigt nära att ta set på en seedad spelare i kvartsfinalen.

Andra fina besked kom från Eskil, Adam, Victor L, Alva och Rebecka som alla går vidare från sin pool och till slutspel i U15. Bäst gick det för Eskil (semi) och Alva (kvartsfinal) efter fint spel.

Även en tredjeplats för Adam och Viktor i U15 pojkdubbel.

RESULTATEN >>

Lite bilder från helgen:

Skribent: Thomas Carlsson
E-post: This is a mailto link

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info