Hoppa till sidans innehåll

Säg hej till Daniel, klubbens nya kanslist

11 MAJ 2017 10:54
Klubben har nöjet att hälsa vår nya kanslist Daniel Westergren välkommen.
Daniel kommer att vara på plats på dagtid för att sköta klubbens administration. Vi fick tag på honom för att ställa några frågor.
  • Skapad: 11 MAJ 2017 10:54

Hej Daniel och välkommen till Halmstad Badminton. Vad är det du kommer att göra om dagarna?
Hej på er, och hjärtligt tack för det varma välkomnandet. Ja, det känns nästan lättare att prata om vad jag inte kommer göra om dagarna. Främst ska jag vara en länk för alla i föreningen, så att allt fungerar så smidigt som möjligt för Halmstad Badmintonklubb. Man skulle möjligen skämtsamt kunna titulera mig som ett - faktotum - för vår verksamhet.

När och hur kan man nå dig om dagarna?
Kansliet är bemannat alla vardagar mellan 10-15, med undantag för lunchen vid 12 till 13. Det smidigaste sättet är att mejla mig vid This is a mailto link.
Man kan även nå kansliet per telefon: 035-36919. Skulle jag vara på vift, vilket kan hända, så kan man tala in ett meddelande så återkommer jag så snarast möjligt i ärendet.

Hur är det med din egen badmintonbakgrund? Har du spelat badminton själv?
Jag spelade ett par år-  just för Halmstad Badminton i början av millennieskiftet, så visst har man väl koll på ett par regler eller två. Annars är jag, nästintill ohälsosamt brinnande intresserad för den mesta sport överlag. Har funderingar på att damma av mitt gamla badmintonracket och springa ut på banan igen, men måste då tyvärr hitta någon i minst lika ringrostigt skick som mig för att kunna ha en chans där ute på banan!

Vad gör du annars på fritiden?
Jag får väl dra till med det aningen klichéfyllda svaret - familjen. Två barn, en av vardera sort - mycket bus och ännu mer färd. Annars är jag väldigt förtjust i teknik och historia. Läser gärna, modernt till klassiskt. Har även ett intresse för olika typer av dataprogrammering.

Hur har första tiden varit på klubben?
Vedervärdigt underbar. Vilket gäng! En stor eloge till föreningen med eldsjälarna från ungdomarna till styrelsen själv. Alla vill badmintonens bästa och människovärdet är i fokus här, det märker man redan från dag ett.
Är väldigt glad över att få vara en del av gänget.

Berätta något som få personer vet om dig?
Oj, det var en finurlig fråga. Jag har likvärdigt IQ som regissören Quentin Tarantino. Det är inget jag basunerar ut till vardags precis.

Skribent: Daniel Westergren
E-post: Adressen Gömd

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info