Hoppa till sidans innehåll

Rapport från Yonex Badminton Camp

01 AUG 2011 18:00
Läs rapporterna från de olika dagarna på lägret.

  • Uppdaterad: 05 AUG 2011 10:04

Torsdag 4 augusti: Ikväll smäller det, då är det "Lägermästerskap"! Spelarna har laddat och tränat under dagen.
Onsdag 3 augusti: Det solstrålande varma vädret håller i sig. På förmiddagen var det träning. På eftermiddagen var det andra gänget på TYLÖSAND och gottade sig. Vid sex-tiden grillade vi goda hamburgare och därefter gick spelarna Tipspromenad. Tränarna fick lite spelarfritt och gav sig iväg på Fotbollsgolf och lite god mat på stan. Sedan var det uppvisningsspel av två meriterade danska elitspelare, Mikkel Delbo och Christian Skovgaard. Jättebra! Tack ska Ni ha! Prisutdelning från Tipspromenaden följde och sedan var det fria aktivieter.

 

Tisdag 2 augusti: Fortfarande kanonväder i sta'n (28 grader och strålande solsken). Idag var det välbehövlig massage på förmiddagen. På eftermiddagen åkte halva gänget till TYLÖSAND och badade, solade och mådde gott. Resten fick stanna kvar och träna. Ikväll är det åter träning för alla. Hoppas att det blir lika fint väder i morgon för andra gänget som ska bada.
Vi ska försöka få in några bilder också.

 

Måndag 1 augusti:
Träning på för- och eftermiddagen i den mycket varma och fuktiga hallen (pust).
Här är även mycket varmt ute, ca 27 grader. Skavsår, ömma muskler m.m. har gjort sig till känna hos några spelare. Middag var det kl. 16.30 och därefter bar det av till "Brottet", Halmstads Simstadion.

 

Söndag 31 juli:

Av 89 anmälda deltagare lämnades 87 st. (två återbud tyvärr) av på Bäckagårdsskolan av smått oroliga föräldrar. Efter lite fika och inkvartering blev det en välkomstmottagning och presentation av tränarna i matsalen och därefter var det "Tränarnas timme", där spelarna lärde känna varandra lite.
På kvällen var det sedan träning.

 

 

 

Skribent: Tarja Mantere

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK